Touzani School - Logo

Programma  

11.00 uur -12.00 uur boys 7-10 jaar
12.00 uur -13.00 uur boys 11-13 jaar
13.00 uur -14.00 uur boys 14-18 jaar
14.00 uur -15.00 uur meisjes / dames

Touzani school iedere zondag van 11.00-15.00 uur Touzani School is op vakantie van begin december tot eind februari. We zijn er alleen voor kids van 7-18 die wonen in Rotterdam Zuid.

Inschrijvingen zijn niet meer mogelijk voor seizoen 2017-2018. In 2019 kunnen wij weer nieuwe kinderen op de wachtlijst zetten..

Touzani School

Wij zijn actief in de wijk Feijenoord. Touzani School is voor zowel meisjes als jongens tussen de 7 en 18 jaar.

Wat doen we?

We maken de kinderen fitter, leren ze om hun talenten te ontwikkelen, doelen na te streven en kansen te grijpen, ontwikkelen hun sociale vaardigheden en laten zich onderdeel voelen van een groter geheel. Soufiane Touzani, zijn netwerk en de inzet van media vormen de basiselementen van onze aanpak.

kinderen hebben plezier in het oefenen en spelen van wedstrijdjes en werken gaandeweg aan conditie, discipline en sociale omgang.

Media: kinderen leren zich te presenteren voor de camera. Zo verbeteren we hun zelfvertrouwen en inlevingsvermogen. Ook leren zij beter samen te werken.

Community/netwerk: deelname aan de Touzani School zorgt ervoor dat kinderen en jongeren onderdeel zijn van iets stoers en groots. Ze komen in aanraking met lokale en landelijke rolmodellen, bedrijven, maatschappelijke organisaties waar zij van huis uit geen toegang toe hebben. Dit geeft een goed gevoel en biedt bovendien mogelijkheden voor stages, (bij)banen, aansluiting bij sportverenigingen e.d.

ACTIVITEITEN

Op commerciele activiteiten voor TouzaniFc voor oa: De NOS, ING Only Football de KNVB en het Rotterdams Havenbedrijf gaan leerlingen van Touzani school mee om werkervaring op te doen. En aan hun cv te werken.

Een HBO CE student van Touzani school loopt half jaarlijkse stage bij TouzaniFC. Een MBO Niveau 2 student van Touzani school loopt half jaarlijkse stage bij Touzani School.

In 2018 was alweer de 5de Fatih Cup op de Touzani School! Fatih is spastisch en kan niet zelfstandig bewegen en praten. Fatih is ieder jaar de eregast op het toernooi. Tijdens de Fatih Cup strijden 150 jongens en meisjes om de Fatih Cup. (1e prijs trainingspakken naar keuze) Met in 2018 als speciale gast Boef die naast zijn legendarische rap tekst voor Fatih ook de Fatih Cup kwam uitreiken!

De Touzani School werkt samen met het ministerie van Onderwijs en de Gelijke Kansen Alliantie

De Rotterdam Cup! in 2018 mochten wij met een onder 11 team deelnemen aan dit grote toernooi. De Touzani School stond op de lijst met onder meer: Juventus, Manchester City, PSV, KAA Gent en Feyenoord.

De doelen die wij nastreven zijn:

Jongeren kansrijker maken door ze een groter netwerk aan te bieden; Jongeren een plek geven waar zij “erkenning” krijgen voor datgene wat zij doen; Lokale rolmodellen intern opleiden om uitbreiding en continuïteit te waarborgen

Ook bieden we hulp aan bij de zoektocht naar de juiste opleidingen in het voortgezet onderwijs.

Jongeren vanaf 14 jaar worden ook gevraagd om mee te werken op commerciele projecten ( van Touzani Producties ) om CV op te bouwen.

Ook in het seizoen 2015-2016 hebben we een leerling van Touzani School een jaarcontract aangeboden om iedere week als trainer mee te werken op Touzani School.